Ποια είναι τα κορυφαία βότανα που βοηθούν στην ενίσχυση της σεξουαλικής ορμής! - SEX

Ποια είναι τα κορυφαία βότανα που βοηθούν στην ενίσχυση της σεξουαλικής ορμής! – SEX


Στην ιστορία έχουν καταγραφεί πολλοί τρόποι που βελτίωναν τις ερωτικές επιδόσεις με τη κατανάλωση κάποιων βοτάνων.

Δεδομένου ότι εκείνες τις εποχές δεν υπήρχαν χημικά σκευάσματα,οι άνθρωποι είχαν ανακαλύψει την ευεργετική επίδραση των βοτάνων ώστε να ανταπεξέρχονται με επιτυχία στις ερωτικές τους συνευρέσεις!

Η ευεργετική χρήση των βοτάνων στον οργανισμό είναι αποδεκτή και επιστημονικά. Ποια όμως είναι τα βότανα που έχουν επίδραση στον έρωτα ανεβάζοντας τη λίμπιντο;

Να σας θυμίσουμε τις στάσεις μπορούν να δημιουργήσουν άγχος στο σ3ξ!

Δες ποια είναι τα βότανα:

1.Η κανέλα είναι ένα από αυτά και βρίσκεται σχεδόν παντού. Τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος. Σε μεγάλη ποσότητα όμως είναι τοξική και μπορεί να μειώσει την άμυνα του οργανισμού.
2.Το μοσχοκάρυδο όπως αναφέρουν επιστημονικές μελέτες έχει αφροδισιακή δράση αλλά σε μεγάλες δόσεις είναι τοξικό για τον οργανισμό όπως αναφέρουν οι ειδικοί. Επομένως …χρήση με μέτρο!
3.Ο κρόκος ή αλλιώς σαφράν τονώνει και ενισχύει τον οργανισμό. Μελέτες που έγιναν αρχικά σε πειραματόζωα και στη συνέχεια σε άνδρες απέδειξαν ότι βελτιώνει τη στυτική λειτουργία. Έτσι δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο από το να το προσθέσετε στο φαγητό ή στη σαλάτα.

4.Η μέντα διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματος. Λέγεται μάλιστα ότι ο Αριστοτέλης είχε συμβουλεύσει το Μέγα Αλέξανδρο να μην αφήνει τους στρατιώτες του να πίνουν τσάι μέντας πριν από τη μάχη για να αποφεύγουν την ερωτική διέγερση και την επακόλουθη απώλεια των δυνάμεών τους.

5.Το φασκόμηλο θεωρείται όμως ότι έχει και διεγερτικές ιδιότητες και παραδοσιακά χρησιμοποιείται από τους άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας με σκοπό τη διατήρηση της στυτικής λειτουργίας.

4+1 σημάδια που δίχνουν ότι ίσως δεν είσαι και πολύ καλός στο σ3ξ!

Δεν είναι καθόλου σπάνιο το γεγονός να περνάτε μία φάση της ζωής σας, όπου να μην είστε τόσο καλός στο ερωτικό παιχνίδι.

Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να σας αγχώνει αρκεί να ξέρετε αν όντως αντιμετωπίζετε τετοιο πρόβλημα!

Αυτές είναι οι 5 συνήθειες που δηλώνουν ότι κάτι δεν πάει καλά στη σεξουαλική σας ζωή:
Δεν σας αρέσει να σας δίνει συμβουλές η σύντροφός σας

Είναι βασικό να συζητάτε με την σύντροφο τι σας αρέσει και ποιες είναι οι προτιμήσεις σας σε αυτόν τον τομέα. Όσο περισσότερο αποφεύγετε να λύσετε οποιοδήποτε σεξουαλικό θέμα έχετε, τόσο το χειρότερο,καθώς κανείς δεν θα το απολαμβάνει πια.

Η προσοχή σας αποσπάται κατά τη διάρκεια της πράξης

Όταν κάνετε σεξ πρέπει «να είστε εκεί» και με το μυαλό και με το σώμα. Αν σκέφτεστε άλλα πράγματα λογικό είναι να μην το απολαμβάνετε ούτε εσείς, αλλά ούτε και εκείνη.

 4+1 σημάδια που δίχνουν ότι ίσως δεν είσαι και πολύ καλός στο σ3ξ!

“Παίρνετε” πολλά αλλά “δίνετε” λίγα

Το σεξ είναι ένα παιχνίδι ρόλων.Είναι διαφορετικό να μη σας αρέσει το μια κίνηση της συντρόφου σας και άλλο να μην κάνετε το παραμικρό από εγωισμό.

Δεν καθοδηγείτε την ερωμένη σας

Βρείτε τρόπους να επικοινωνείτε και να καθοδηγείτε την σύντροφό σας σχετικά με αυτά που σας αρέσουν περισσότερο ή λιγότερο.

Μην κάνετε συγκρίσεις με ταινίες πορνό

Το μεγαλύτερο λάθος στα ζευγάρια.Το πορνό μπορεί να είναι ιδανικό για να ξεκινήσει το παιχνίδι αλλα παράλληλα να σας βάλει στην παγίδα της σύγκρισης.

Σεξ χωρισμού: Είναι μεγάλο λάθος;

Σεξ χωρισμού: Είναι μεγάλο λάθος;


Κακά τα ψέματα, κατά πάσα πιθανότητα χωρίζοντας από μια σχέση έχεις μπει κι εσύ στη… διαδικασία να κάνεις το λεγόμενο «σεξ του χωρισμού».
Μπορεί να σου φαίνεται σαν ιδέα κάτι σχετικά καλό, δηλαδή να κερδίσεις κάτι από μια άσχημη κατάσταση, όπως είναι ένας χωρισμός, όμως τελικά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Έχουμε σχέση αλλά δεν έχουμε κάνει ακόμα σ3ξ – Είναι λάθος;

Τι, ακριβώς, όμως συμβαίνει τελικά;
Σύμφωνα με τους ειδικούς, η λογική του «ουδέν κακόν αμιγές καλού» δεν ισχύει στην περίπτωση αυτή, αφού το σεξ του χωρισμού είναι τελικά κάτι που μπορεί να γυρίσει εις βάρος σου.

Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούν στην απιστία τους άντρες ηλικίας 20-30;

Ο λόγος γι’ αυτό είναι το γεγονός ότι, όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί (ψυχολόγοι – σεξολόγοι), τα αισθήματα που έχεις για τον πρώην (;) σου είναι ακόμα νωπά και δεν έχεις μπει στη διαδικασία να τον αφήσεις πίσω σου, συναισθηματικά τουλάχιστον.

undefined

Δεν φαντάζεσαι ποιο είναι το πιο ικανό σεξουαλικό όργανο!

Αυτό, με απλά λόγια, σημαίνει ότι ένας από τους δυο σας θα «πληγωθεί» από μια τέτοια πιθανότητα, του να κάνετε δηλαδή σεξ λίγο μετά τον χωρισμό σας. Το άτομο που κινδυνεύει περισσότερο να του… ραγίσει η καρδιά είναι εκείνο που ΔΕΝ έχει το άνω χέρι στη σχέση και συνήθως εκείνος ή εκείνη που δεν ήθελε τον χωρισμό.

Τι σε κάνει να το θέλεις
Οι ειδικοί έχουν μπει στη διαδικασία να ψάξουν τα αίτια που σε οδηγούν να κάνεις το σεξ του χωρισμού. Βάσει ερευνών και των σχετικών συμπερασμάτων που έχουν προκύψει από αυτές, κάνουμε σεξ του χωρισμού, γιατί αναζητούμε την επαφή και ένα είδος… παρηγοριάς από τον/την μέχρι πρότινος σύντροφό μας.

Τι συμβαίνει όταν ο συντροφός σου δεν έχει…και τόσο όρεξη για σεξ;

Μπορεί, προσωρινά, να λαμβάνουμε την ανακούφιση και την παρηγοριά αυτή, όμως μακροπρόθεσμα μας κάνει κακό. Παράλληλα, εντείνει την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να είμαστε ξανά μαζί, οπότε ουσιαστικά ανοίγουμε έναν φαύλο κύκλο.

undefined

Τι να κάνεις
Εφόσον θέλεις να προσπαθήσεις να σώσεις τη σχέση σου ή τουλάχιστον να δώσεις ένα οριστικό τέλος σε αυτή, βάζοντας τελεία, οι ειδικοί προτείνουν σε καμία περίπτωση να μην βρεθείτε σε οριζόντια (κι όχι μόνο) στάση, αλλά να κλείσετε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας και να καθίσετε να συζητήσετε για την ουσία της σχέσης σας και τι ακριβώς πήγε λάθος σε αυτή.

Κόλπα που μπορεί να κάνει το αιδίο που δεν θα πιστεύετε. Αναλυτικά εικόνες!

Από την άλλη, εάν κι εφόσον είστε αρκετά συνειδητοποιημένη και ξέρετε ότι αυτή θα είναι η τελευταία σας φορά, τότε οι ειδικοί λένε ότι μπορείς να τα… δώσεις όλα, βγάζοντας από μέσα σου πολλά και διάφορα απωθημένα που μπορεί να σου είχαν δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια της σχέσης.Source link

avatar

Πρισίλα Μεγακλίδου

https://paixtiri.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *