3-ydravlikoi-mythoi-pou-den-ischyoun-Αποφράξεις-Πειραιάς

3 υδραυλικοί μύθοι που δεν ισχύουν

Οι σωλήνες αποχέτευσης είναι μερικά από τα πιο αγνοημένα μέρη του υδραυλικού συστήματος σύμφωνα με την Αποφράξεις Πειραιάς. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να τα παραμελήσουν μέχρι να πάει κάτι σοβαρό στραβά. Ωστόσο, είναι σημαντικό να μάθετε περισσότερα για αυτά, ακόμα κι αν λειτουργούν καλά προς το παρόν.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που προκαλούν στην πραγματικότητα προβλήματα απόφραξης στην αποχέτευση που οι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να μην γνωρίζουν καν. Οι υδραυλικοί έχουν σημειώσει ότι τα συσσωρευμένα υπολείμματα στους σωλήνες μπορεί να είναι ένας σημαντικός παράγοντας.

Αυτά τα υπολείμματα μπορούν να συγκεντρωθούν μέσα στους σωλήνες και να σχηματίσουν ένα φράγμα. Τελικά, μπορεί να επιβραδύνει τον σωλήνα σε σημείο που απλώς να σταματήσει να αποστραγγίζεται εντελώς.

Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με τον καθαρισμό αποχέτευσης που μπορεί να έχουν οι ιδιοκτήτες σπιτιού. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στον τρόπο με τον οποίο τα αντιμετωπίζουν και τα συντηρούν. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε σωστά προβλήματα με αυτόν τον υδραυλικό χώρο, πώς μπορείτε να καλέσετε έγκαιρα την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης;

Μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης είναι η πιο κοινή υπηρεσία στα υδραυλικά. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού πιστεύουν σε ορισμένους μύθους γύρω από τις γραμμές αποχέτευσης. Αυτοί οι μύθοι μπορούν να εμποδίσουν την ικανότητά τους να κάνουν τη σωστή κρίση όσον αφορά το υδραυλικό τους σύστημα.

Αυτός είναι ο κύριος λόγος που πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε για αυτούς τους μύθους. Θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του υδραυλικού σας συστήματος διατηρώντας το υδραυλικό δίκτυο ασφαλές. Η εκμάθηση αυτών των μύθων θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα του συστήματός σας και θα σας εξοικονομήσει κόστος που σχετίζεται με την επισκευή.

Εδώ είναι μερικοί από τους κύριους μύθους που έχουν καταρριφθεί από την κοινότητα των ειδικών υδραυλικών.

1. Τα χημικά καθαρισμού της αποχέτευσης είναι καλύτερα

Υπάρχουν πολλές πειστικές διαφημίσεις στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση σχετικά με προϊόντα καθαρισμού αποχέτευσης που μπορεί να σας ξεγελάσουν να τα αγοράσετε. Κάθε ιδιοκτήτης σπιτιού θα αντιμετωπίσει προκλητικά μια βουλωμένη αποχέτευση κάποια στιγμή.

Η λύση που προσεγγίζουν οι περισσότεροι είναι να χύνουν τα βαριά χημικά που είδαν στην τηλεόραση ακριβώς κάτω από την αποχέτευση. Αυτό που δεν συνειδητοποιούν είναι ότι τα περισσότερα από αυτά τα προϊόντα είναι εξαιρετικά επιβλαβή για το σύστημα αποχέτευσης.

Ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για να καλέσετε την υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης είναι να αποφύγετε αυτά τα επιβλαβή προϊόντα. Η αφαίρεση του φράγματος με αυτές τις χημικές ουσίες μπορεί στην πραγματικότητα να έχει δύο κύριες επιπτώσεις. Πρώτον, αυτές οι χημικές ουσίες μπορεί να είναι επικίνδυνες για εσάς και την οικογένειά σας, καθώς είναι αρκετά τοξικές και όξινες στη φύση τους.

Δεύτερον, είναι επιβλαβείς για τις σωληνώσεις στις γραμμές αποστράγγισης. Οι περισσότερες από αυτές τις χημικές ουσίες περιέχουν HCL (υδροχλωρικό οξύ), το οποίο μπορεί να λιώσει τα υλικά στον σωλήνα. Λόγω των σκληρών ιδιοτήτων των χημικών ουσιών, θα εξασθενήσουν εύκολα και ακόμη και θα δημιουργήσουν τρύπες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε διαρροές και εξασθενημένους σωλήνες που είναι επιρρεπείς σε θραύση.

Η πιο μακροχρόνια και αξιόπιστη λύση είναι να καλέσετε απλώς μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης. Αυτό θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε κόστος για την επισκευή, τη συντήρηση και την αντικατάσταση των σωλήνων.

2. Όλα τα συστήματα αποχέτευσης είναι συνδεδεμένα

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι τα συστήματα αποχέτευσης συνδέονται, αλλά μόνο σε κάποιο βαθμό. Στην πραγματικότητα δεν συνδέονται όλες οι αποχετεύσεις απευθείας μεταξύ τους. Όλα τα συστήματα αποχέτευσης τείνουν να οδηγούν στο ίδιο σύστημα αποχέτευσης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα συνδεδεμένα επίσης. Για να το καταλάβετε σωστά, φανταστείτε το περίπλοκο δίκτυο αρτηριών και φλεβών να διατρέχει το σώμα σας. Η κύρια αρτηρία λειτουργεί ως γραμμή αποχέτευσης, ενώ οι μικρότερες φλέβες λειτουργούν όπως τα μεμονωμένα συστήματα αποχέτευσης.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι εάν βουλώσει η γραμμή του νεροχύτη ή του μπάνιου σας, δεν θα επηρεάσει τις άλλες γραμμές αποχέτευσης στο σπίτι, όπως αυτή που συνδέεται με το πλυντήριο πιάτων. Ωστόσο, ένα φράξιμο στην κύρια γραμμή αποχέτευσης μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ολόκληρο το σπίτι να επηρεαστεί από τον αποκλεισμό στο σύστημα αποχέτευσης.

Η προσπάθεια να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας όταν η κύρια γραμμή αποχέτευσης είναι φραγμένη μπορεί να είναι αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι ζωτικής σημασίας να λάβετε υπόψη τον αποκλεισμό και να καλέσετε μια υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης. Θα μπορούν να εντοπίσουν αμέσως πού βρίσκεται το μπλοκ και να λύσουν το πρόβλημα για εσάς.

3. Είναι η επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης σπατάλη χρημάτων;

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να έχουν την εσφαλμένη αντίληψη ότι η επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης θα είναι σπατάλη χρημάτων και χρόνου. Μπορεί να έχουν την υπόθεση ότι τα ζητήματα της γραμμής αποστράγγισης μπορούν απλά να αντιμετωπιστούν με σκληρές χημικές ουσίες ή DIY hacks που είδαν στο Διαδίκτυο.

Τα DIY hacks μπορεί να σας βοηθήσουν, αλλά μόνο εάν έχετε την τεχνογνωσία να χειρίζεστε τα υδραυλικά θέματα και έχετε τα κατάλληλα εργαλεία για να ολοκληρώσετε σωστά την εργασία. Σε πολλές περιπτώσεις, η κατάσταση δεν είναι έτσι.

Δεν μπορεί να διορθωθεί κάθε κατάσταση με ένα έμβολο και ένα βασικό κιτ εργαλείων. Μπορεί ακόμη και να είστε σε θέση να χειριστείτε μικρά βουλώματα, αλλά οτιδήποτε πέρα ​​από αυτό θα πρέπει να αντιμετωπιστεί από μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού αποχέτευσης.

Εάν δεν ξέρετε πραγματικά πώς λειτουργεί ένα υδραυλικό σύστημα, μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερο κακό παρά καλό. Στο τέλος της ημέρας, μπορεί ακόμη και να έχει μεγαλύτερο κόστος για εσάς από ό,τι αν είχατε μόλις καλέσει έναν επαγγελματία υδραυλικό για να σας βοηθήσει.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης για την Αποφράξεις Πειραιάς:

 

avatar

Πρισίλα Μεγακλίδου

https://paixtiri.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.